Skip to content

I AM – Woorden met helende kracht

24,50 incl. BTW

Dit boek biedt op een laagdrempelige, toegankelijke manier directe en onmiddellijke heling.

Uitgebreid
Dit boek bevat 243 prayers & affirmaties met uiteenlopende onderwerpen

Krachtig
Ervaar de Kracht van helende woorden

Effectief
Doe prayers en merk zelf hoe jij je goed kan voelen in elke situatie

Beschrijving

I AM – Woorden met helende kracht

‘I AM – Woorden met helende kracht’ is de door Marjolijn Loderichs van I AM Academy vertaalde en bewerkte Nederlandse uitgave van het boek ‘Instant healing’ van Susan Shumsky. Het biedt op een laagdrempelige, toegankelijke manier directe en onmiddellijke heling, voor iedereen die dat wil.

Dit ‘werkboek’ bevat 243 helende prayers. Je hebt er geen speciale kennis of een religieuze achtergrond voor nodig. De prayers en affirmaties in het boek activeren jouw I AM, jouw eigen Hogere Zelf. Ze zijn niet ingewikkeld of moeilijk.
Zeg ze hardop, met overtuiging en een heldere stem, laat het los en de woorden doen hun werking. Iedere dag en op elk moment dat je het nodig hebt. Laat het gebeuren en laat het gaan. Dagelijks krijgen we berichten van deelnemers aan onze trainingen die de wonderlijke resultaten van het doen van de prayers met ons willen delen.

Door de kracht van de prayers zal je leven verbeteren!

Het uitspreken van woorden die de Waarheid van Zijn weerspiegelen doet wonderen.
Zelfs als je er niet in ‘gelooft’, kan je ervaren hoe woorden helend ingezet kunnen worden. Het boek ‘I AM, woorden met helende kracht’ is geen boek dat je van voor naar achteren leest, maar een werkboek waarmee je actief aan de slag kunt gaan. Speciaal voor iedereen die het verlangen heeft om zichzelf te bevrijden uit de negativiteit en die wil bijdragen aan harmonie, hebben we er een mooie, gratis online cursus bij gemaakt.
Zo haal je het beste uit dit boek!

 

Voorproefje? Spreek de woorden van deze prayer helder en kalm uit. Voel je weerstand of ontkenning hiervan? Daar ervaar je waar je jezelf vereenzelvigd hebt met overtuigingen die geen weerspiegeling zijn van de Waarheid van wie JE BENT. Zolang als je dat voelt, is er werk aan de winkel. Elke prayer die je doet, zal je helpen om jezelf te bevrijden van die negatieve overtuigingen die jou beperken en jou jouw Ware Kracht terug geven.


66. Prayer voor zelfacceptatie

IK BEN Volmaakt, compleet en heel.
Er ontbreekt niets aan mij.
IK BEN voldoende en genoeg, precies zoals IK BEN.
IK BEN zoals het Goddelijke mij heeft geschapen.
Puur en Volmaakt in elk opzicht.
Ik vind mezelf leuk, ik hou van mezelf.
Ik accepteer mezelf, ik omhels mezelf.
Ik hoef niets te veranderen.
IK BEN een uniek origineel.
Volmaakt, compleet en heel.
Dank U, I AM, en ZO IS HET.

 

Ontdek de Kracht van I AM – Woorden met Helende Kracht

In een wereld vol ruis en chaos, is er een krachtig hulpmiddel dat je helpt om je innerlijke rust en kracht te hervinden: I AM – Woorden met Helende Kracht. Deze unieke collectie van affirmaties en woorden is ontworpen om je te verbinden met de diepere lagen van je ziel en de universele levensenergie. Met de kracht van woorden die resoneren met jouw innerlijke waarheid, kun je een transformatieve reis maken naar zelfontdekking en heling.

Wat Zijn I AM – Woorden met Helende Kracht?

De I AM – Woorden met Helende Kracht zijn zorgvuldig samengesteld om je te ondersteunen in je spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Elk woord en elke affirmatie is ontworpen om de frequentie van I AM te versterken, de universele aanwezigheid die de bron is van volmaakte levensenergie. Deze krachtige woorden helpen je om:

  • Zelfliefde en Zelfacceptatie: De affirmaties bevorderen een dieper begrip en acceptatie van jezelf, waardoor je je eigen waarde en potentieel erkent.
  • Innerlijke Kracht en Groei: Door regelmatig gebruik van deze woorden, versterk je je innerlijke kracht en bevorder je persoonlijke groei.
  • Balans en Harmonie: De helende kracht van de woorden helpt je om balans en harmonie in je leven te vinden, zowel op geestelijk als emotioneel vlak.

Hoe Gebruik Je I AM – Woorden met Helende Kracht?

Het integreren van I AM – Woorden met Helende Kracht in je dagelijks leven kan eenvoudig en effectief zijn. Begin je dag door een paar affirmaties hardop uit te spreken of schrijf ze op in een journal. Neem een moment van stilte om je volledig af te stemmen op de woorden en voel de resonantie met je innerlijke zelf. Deze praktijk kan helpen om je intenties te verhelderen en een gevoel van vrede en richting te creëren.

Waarom Kiezen Voor I AM – Woorden met Helende Kracht?

Onze I AM – Woorden met Helende Kracht zijn meer dan alleen affirmaties; ze zijn een brug naar je hogere zelf en een gids op je reis naar innerlijke transformatie. Door de kracht van deze woorden te omarmen, maak je gebruik van een eeuwenoude wijsheid die je kan helpen om je leven te verrijken met liefde, kracht en helderheid.

Ervaar de Kracht van Woorden

Laat I AM – Woorden met Helende  je begeleiden naar een dieper begrip van jezelf en je levenspad. Ontdek hoe de juiste woorden je kunnen ondersteunen in het creëren van een leven dat resonantie heeft met je diepste verlangens en waarden.

Begin vandaag met je reis naar heling en ontdek de transformatieve kracht van I AM – Woorden met Helende Kracht.

zenranch favicon

ZENRANCH
Schoterveld 47
2441 AW  Nieuwveen

info@zenranch.nl

Blog
Informatie
Volg ons verhaal
Nieuwsbrief

Back To Top