Skip to content

Thee | Stress away

6,95 incl. BTW

Thee | Stress away

Stressig en een beetje geriteerd? Ook aan het solliciteren voor een lidmaatschap van de club van mensen die leven in een snelle veel eisende wereld? Join the club.

Block that Stress is een cafeevrije kruidenthee rust in een theekop als je de tijd neemt om er van te genieten. Het rustgevende effect begint meteen wanneer de kalmerende aromas van citroengras en maretak tegemoet komen uit de stomende kop Met elke slok komt het geluk van de gezondheidsstimulerende kruidenmelange met kalmerende ginkgo helpen je te relaxen te ontspannen en te chillen. Gewoon thee zetten en adem halen. Diep ademhalen.

Bereiding Stress

  • 1 volle theelepel stress away
  • Overgieten met kokend water (100C)
  • 5 minuten laten trekken

75 gram

Uitverkocht

Beschrijving

Thee | Stress away

Stap even uit de drukte van het dagelijks leven en kom tot rust met onze heerlijke Thee | Stress away. Speciaal ontworpen om stress te verminderen en innerlijke rust te bevorderen, biedt deze thee een verkwikkende en kalmerende ervaring die je helpt om te ontspannen en te ontstressen.

Onze Stress Away thee is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde kruiden en botanicals die bekend staan om hun rustgevende eigenschappen. Met ingrediënten zoals kamille, lavendel en munt, creëert deze thee een harmonieuze balans die je helpt te ontspannen en je stress te verminderen.

Elke slok van onze Stress Away thee omhult je met een heerlijk aroma en een zachte, kalmerende smaak. Of je nu geniet van een kopje thee in de ochtend om de dag rustig te beginnen, of ‘s avonds voor het slapengaan om je geest te ontspannen, deze thee is de perfecte metgezel voor momenten van zelfzorg en ontspanning.

Bovendien is onze Stress Away thee gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen. We streven naar de puurste en meest natuurlijke thee-ervaring, zodat je jezelf kunt verwennen met een gezonde en rustgevende drank.

Dus neem even de tijd voor jezelf en zet een kopje Stress Away thee. Laat de stress van de dag van je afglijden en geniet van een moment van pure ontspanning. Voel je verfrist, vernieuwd en klaar om de wereld weer aan te kunnen. Bestel vandaag nog je Stress Away thee en geef jezelf de ultieme verwennerij die je verdient.

zenranch favicon

ZENRANCH
Schoterveld 47
2441 AW  Nieuwveen

info@zenranch.nl

Blog
Informatie
Volg ons verhaal
Nieuwsbrief

Back To Top